BASIC

De harnassen worden volledig op maat gemaakt. De Basic Y- Harnas is gemaakt met polypropyleen tassenband en een leuke softshell voering. De tuigjes zijn ook te bestellen in een anti escape versie. De tuigjes zullen standaard gemaakt worden met plastiek, heavy duty schuifgespen ipv metalen schuifgespen. Dit om te verzekeren dat het tuigje niet ongewenst wordt "aangepast" door het trekken van de hond.

De beschikbare combinaties staan hier onder. Meer info of bestellen kan via het contactformulier op deze pagina, of via Facebook/Instagram.

De harnassen kunnen gewassen worden op 30°, niet droogkast bestendig!

Prijslijst

Beschikbare combinaties

Meet uw hond op met een meetlint voor correcte afmetingen.
1. Nekomtrek: Nauwkeurig gemeten waar de halsband moet komen te zitten. Let op: bij alle halsbanden met een riemgesp moet de nekomtrek heel strak gemeten zijn, geen vinger meer tussen laten.

2. Buikomtrek: Meet de omtrek op de plaats waar de buikband moet komen. Zorg er voor dat er voldoende ruimte zit tussen de buikriem en de oksels. Voor grote honden is dit ongeveer 5 à 6cm, voor kleinere honden 3 à 4cm -> Dit is slechts een indicatie, bekijk dit zeker goed voor uw hond.

3. Onderkant: Voel aan het borstbeen van uw hond en meet vanaf de bovenkant van het borstbeen tot waar afmeting 2 moet komen. Hou hier dus ook rekening met de afstand van de oksels tot de buikriem.

4. Halsomtrek: Zoek het punt tussen de schouderbladen van uw hond en met dit rond om rond tot het borstbeen. Zorg er voor dat je schouders niet raakt bij het meten.

5. Bovenkant: Meet van tussen de schouderbladen tot het punt waar de buikriem moet komen.

6, 7 & 8: Deze afmetingen zijn enkel nodig wanneer u een veiligheidsharnas wil bestellen.