FAQ

1. Hoelang duurt het vooraleer mijn bestelling geleverd wordt?

Van zodra de betaling is ontvangen, probeer ik een levertermijn aan te houden van 1 à 7 weken. De levertijd kan afwijken wanneer producten niet voorradig zijn.

Bij eventuele vertragingen neem ik persoonlijk contact met u op.

2. Hoe meet ik het beste de nekomtrek?

Bij de PPM halsbanden is het van groot belang dat u heel strak de nek op meet, hier mag geen vinger meer tussen passen. Bij de martingale en stoffen halsbanden mag dit ietsje losser gemeten worden, aangezien deze halsbanden nog ruim verstelbaar zijn. U meet het beste met een lintmeter rond het dikste gedeelte van de nek wanneer de hond rechtop staat. 

3. De nekomtrek van mijn hond staat er niet tussen?

Ik heb bij ieder product zo goed mogelijk de maten ingevuld. Bij bepaalde halsbanden of breedtes kan ik deze niet voor kleine of grote nekomtrekken maken. Staat de nekomtrek van uw hond hier echter niet tussen, dan mag je zeker contact opnemen met mij en kijken we wat we kunnen doen.

4. Verzending

Van zodra uw product is afgewerkt ontvangt u hier een melding van. De producten worden verzonden met BPOST (brievenbuspost) of POSTNL (pakketpost). Als uw verzending wordt verstuurd met pakketpost dan ontvangt u hier ook een email van met track & trace code.